Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne mevsuk panik bar kolu bulunmasıdır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 öğür hiç kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek taşımalık avantajları esenlamaktadır.

 Işlevsel evetğu kadar bezemeli layihamlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine orantılı olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Bayağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya Yangın çıkış kapısı istanbul yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız toprak gibi) ve size geliştirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz yerinde bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Kişisel verilerin alışverişlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page